Sanggupkah anda membiarkan anak-anak anda sakit kerana makanan ringan ‘junk food?’ yang sangat penuh dengan bahan pengawet, perasa dan perwarna tiruan di tahap berbahaya!

Dah tentu ianya tidak baik untuk kesihatan mereka.

Sayangilah permata hati anda!

Berikannya kudapan ‘home made’ yang dah ler enak, kaya dengan kebaikan bahan semulajadi!

Chizzioz

 

 

 

“Tak Sedar Jer Dah Licin..!”

chizzioz tu apa?

Nikmati kerepek ala-tortilla versi local ‘home made’ yang berkualiti dengan isinya yang lebih tebal, menambah PUAS MENGUNYAH dan SANGAT RANGUP.  Dengan saduran KEJU dan CILI, serta pelbagai rempahan lagi, ianya cair di dalam mulut anda. Pembuatannya sangat berkualiti, bagi menjamin rasa yang kasi ‘taste bomb’ dalam mulut anda!

Bayangkan anda sedang mengunyah kerepek keju yang begitu rangup, dengan paduan rasa pedas, lemak lazat kejunya, manis dan masin yang sangat seimbang, kunyahan demi kunyahan, anda pasti puas dan nak lagi dan lagi.. yang lebih penting.. ianya sentiasa FRESH dari kuali #mamasada tau. sebab kami restock hampir setiap hari. Home made tau!

Nak kudapan yang macam ni?

Sangat Lazat Rangup dan Pedas

Anda sedia maklum, keju mengandungi rasa enak yang sukar dilepaskan. Paduan rasa pedas, manis dan lemak keju disulami dengan kerangupan semasa mengunyahnya

Berkhasiat

Keju kaya dengan pelbagai vitamin dan zat galian yang menyihatkan

Harga Terbaik

Harga cuma Rm20 jer sebalang 400gm. Cepat order sebelum harga naik lagi

TESTIMONI

Apa kata mereka yang dah rasa?

“Kudap-kudap yang sedap, wajib repeat lagi. Geram tak sampai sejam dah licin..” – Puan Shaz, Kota Tinggi

“Kerepeknya sedap, sangat delicious, tak kedekut rempah, terus jatuh chenta, sangat padu rasa dia..”, Hafiz, Pengerang

Harga Kami

[Balang 400gm]

RM20sebalang
  • Rempah Original
  • Rempah Telur Masin
  • Rempah Pedas Berasap

Amacam? Terliur ke?
- Ya, saya dah tak sabar nak beli ni..

Picit je butang ‘NAK ORDER !’ ni sekarang!

TESTIMONI

Saya belum puas hati lagi..
ok ok.. mai tengok apa diorang kata lagi 😉

“Tak terkata, terbaek masa layan EPL (bola) atau movies. Jangan sampai nangis sebab habis stok..” – Suhaimi, Kuala Lumpur

“Sedap sangat tak sedar habis sebalang. Siap anak-anak gaduh tuduh siapa habiskan.” – Ida, Batu Caves

Korang memang ohsem !

Amacam? Terliur ke?
- Ya, saya dah tak sabar nak beli ni..

Picit je butang ‘NAK ORDER !’ ni sekarang!

Fakta Bernombor

1 %
PRODUKSI BERKUALITI
1 %
HALAL DAN SUCI
1
TAHUN BERMULA
HUBUNGI KAMI
+60111-3344064

.

Whatsapp

Picit sini sekarang untuk TANYA, BELI atau nak TAMBAH PENDAPATAN sebagai agen kami:)

Facebook

Picit sini untuk buka FB kami. Banyak post-post perkongsian. Jangan lupa picit LIKE ye..

Instagram

Akaun Instagram kami. Jemput jenguk-jenguk.. Sila love post-post kat sini 🙂

RD Alliance Resource (SA0395103-V)